- Ota yhteyttä ja kysy meiltä tarjous! -

Huoneistoremontti Helsinki: Uusimaa ja Itä-Uusimaa

Kaipaako kotisi kunnostusta? Huoneistoremontti tuo kotiin aivan uuden ilmeen tai valintasi mukaan voi olla vain pientä pintaviilausta. EM-Saneeraus Oy on kokenut remontoija Helsingissä. Toimimme Uudellamaalla ja Itä-Uudellamaalla.

Koko kodin muutos vai pieni pintaremontti?

Huoneistoremontin laajuus on täysin sovitettavissa. Joskus remontti voi kattaa vain seinien maalauksen tai tapetoinnin, joskus taas kunnostamme asunnon lattiasta kattoon. Yleisimpiä toteuttamiamme remontointitoimenpiteitä ovat tapetoinnit, maalaukset, lattiatyöt, laatoitukset ja sähkötyöt (yhteistyökumppaneiden kautta).

Seinät: maalaus ja tapetointi

Seinien ilmettä muuttamalla kodin tunnelma saadaan aivan erilaiseksi. Tapeteissa kuvio- ja värivaihtoehdot ovat rajattomat. 

Lattiatyöt: myös laatoitus

Suositko käytännöllistä laattaa vai kaipaatko jalalle pehmeää parkettia? Valitsemalla esimerkiksi keittiöön materiaaliksi kaunista laattaa, helpottuu puhtaana pito. Lattiamateriaalien valinnassa on hyvä miettiä myös niiden tuntumaa jalkojen alla. Esimerkiksi parketti on materiaalina kalliimpaa kuin laminaatti, mutta se kaunistuu vanhetessaan ja tuntuu jalan alla lämpimältä.

Kylpyhuoneen kunnostus? Lue lisää täältä.

Oviprojektit taloyhtiöille

EM-Saneeraus Oy toteuttaa myös paljon oviprojekteja taloyhtiöihin Helsingissä. Vaihdamme esimerkiksi huoneistojen ovet julkisivuremontin yhteydessä tai erikseen tilattuna. Lue lisää julkisivuremonteista.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa