- Ota yhteyttä ja kysy meiltä tarjous! -

Julkisivuremontit Helsingissä ja Itä-Uudellamaalla

EM-Saneeraus Oy toteuttaa julkisivuremontit Uudellamaalla ja Itä-Uudellamaalla taloyhtiöihin ja omakotitaloihin. Julkisivuremontti on iso remontti, joka hyvällä aikataulutuksella ja huolellisella suunnittelulla ei kuitenkaan estä juurikaan rakennuksen asukkaiden normaalia elämää. Jokainen remonttikohde on yksilöllinen, minkä johdosta huolellisen suunnittelun rooli korostuu julkisivuremonteissa.

Tilaa julkisivuremontti ajoissa ja ehkäise vauriota

Julkisivuremontti parantaa rakennuksen energiatehokkuutta ja tuo rakennukselle lisäikää. Julkisivun remontointi myös suojaa taloa sään ja saasteiden aiheuttamalta kulumiselta ja suojaa rakenteita. Remontin ajankohta on hyvä suunnitella tarkkaan, sillä remontin ajan asunnoissa ei voi pitää ikkunoita auki, mikä voi varsinkin kesällä vanhoissa taloissa johtaa kuumaan ja tunkkaiseen sisäilmaan.

Mitä julkisivuremontti sisältää?

Koska jokaisen rakennuksen tarpeet ovat erilaiset, käydään remontin sisältö tarkkaan läpi tilaajan kanssa. Yleisimpiä remontissa tehtäviä töitä ovat esimerkiksi maalaus, parvekkeiden kaiteiden, ikkunapuitteiden ja muiden osaremontointi ja puujulkisivujen uudelleen toteuttaminen.

Julkisivuremontin yhteydessä myös ovet ja ikkunat kuntoon

Usein julkisivun remontoinnin yhteydessä vaihdamme tai kunnostamme myös taloyhtiön ovet ja ikkunat. Olemme kokeneita myös lahokorjauksissa. Kysy meiltä myös julkisivukorjausta osakorjauksena: kunnostamme parvekekaiteet, kohennamme kerrostalon ulkonäköä ja maalaamme julkisivun.   

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa