- Ota yhteyttä ja kysy meiltä tarjous! -

Sadevesijärjestelmät: asennus ja korjaus Helsingissä

Sadevesijärjestelmät ovat oleellinen osa talon rakenteiden suojaamista kosteudelta. Helsingissä, muualla Uudellamaalla ja Itä-Uudellamaalla asennamme ja korjaamme sadevesijärjestelmät. Korjaamme myös salaojat, sokkelit ja patolevyt. EM-Saneeraus Oy:n erikoisuus on, että kykenemme työskentelemään myös ahtaissa paikoissa. Kalustomme on pientä ja ketterää ja pääsemme myös pieniin pihoihin.

Palvelut taloyhtiöille ja yksityisille:

  • Sokkelin kaivuut

  • Salaojien ja patolevyjen kunnostus

  • Sadevesijärjestelmien kaivuut ja asennustyöt

Salaojat ja niiden korjaus

Vuosien saatossa salaojat kuluvat ja vaativat huoltoa. Salaojaputket on ennen tehty keraamisina ja liian kapeista muoviputkista, ja nykyään näitä korjataan paljon. Keraamiset putket voivat haljeta ja rikkoutua, kapeat muoviset putket taas tukkeutuvat roskasta. Kattavalla kalustollamme pääsemme korjaamaan salaojat myös pienissä pihoissa.

Salaojat ja sadevesijärjestelmät Helsingissä - näin työ sujuu

EM-Saneeraus liikkuu näppärästi pienilläkin pihamailla salaojaremonttien parissa. Työskentely käy sujuvasti, kun koneita käyttävät asiansa osaavat ammattilaiset. Kaikki salaojiin ja sadevesijärjestelmiin kuuluva on meille tuttua puuhaa, siksi lopputulokseen päästään ilman turhia mutkia! Videolta löydät meidät työn touhussa - tutustu ja tilaa alan ekspertti urakoimaan Helsingin seudulle!


 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa